Oogstfeest 17 sepptember 11.30u

OOGSTFEEST

We nodigen jullie, als deelnemer van onze boerderij, uit op ons oogstfeest op zondag 17 september. Jullie zijn welkom om 11.30h. Kom zoveel mogelijk met de fiets of te voet.

Net zoals andere jaren werken we met een potluck. Een potluck is een gezamenlijke maaltijd waarbij elke deelnemer eten meebrengt en dat deelt met alle andere aanwezigen.
Kom je met 2? Dan breng je een maaltijd mee voor 2. Alles wordt op tafel gezet, je krijgt een buffet (niet iedereen zal van je maaltijd proeven, maar dat hoeft ook niet). Je hoeft geen maaltijd te maken voor 10, want als iedereen dat doet, dan zal ons buikje niet tevreden zijn.

Je kan kiezen wat je meebrengt:
– Hapje
– Hoofdgerecht
– Dessert

Brengen jullie ook een bord, glas en bestek mee?
Wij zijn hier niet op voorzien, en zonder keuken en vaatwasmachine al helemaal niet 🙂

Wij voorzien drank aan vrije bijdrage.

Graag horen we van jou of je aanwezig bent en met hoeveel personen, zodat we kunnen inschatten hoeveel volk er komt en hoeveel tafels en stoelen we moeten klaarzetten.
Vorig jaar moesten er tafels,… gehuurd worden. Dit jaar werden er aangekocht (dit is op lange termijn beter + we kunnen last minute zaken organiseren).

Bij slecht weer, bekijk ik nog wat er moet gebeuren. Vorig jaar werd er een hele constructie gebouwd van serre bogen, deze zijn nu niet beschikbaar, ze zijn gebruikt voor het verlengen van onze serres.