Bloemen op jouw feest

Bloemen op jouw feest

Wil je jouw feest decoreren met onze lokaal en ecologische geteelde bloemen? We bieden twee formules aan tijdens de maanden juli, augustus en september.

DIY FEESTEMMER

Heb je een verjaardag, pensioen of eender welke viering in het vooruitzicht? Wil je jouw feest decoreren met onze bloemen, maar wil je ze zelf schikken? Dat kan!
Bestel in de maanden juli, augustus en september een feestemmer vol bloemen en tover een kleurrijk feest tevoorschijn. Wij plukken de bloemen voor jou en zetten ze klaar op het afgesproken tijdstip.

Een feestemmer bestaat uit een mix van verschillende soorten bloemen en groen. Indien je bepaalde kleurwensen hebt kan je dit vermelden, ons aanbod verschilt per maand. Enkel ophaling mogelijk. Breng voor het gemak je eigen emmer(s) mee om de bloemen mee te nemen, zo hoef je onze emmers niet terug te brengen.

Huur vaasjes, gevuld met verse bloemen van het veld

Wil je jouw feest decoreren met onze bloemen, maar wil je ze niet zelf schikken? Dat kan!
Bestel in de maanden juli, augustus en september een reeks kleine vaasjes die gevuld zijn met verse bloemen van ons veld. Hiermee fleur je onmiddellijk je feesttafel(s) op.
We plukken en schikken de bloemen en zetten ze klaar op het afgesproken tijdstip. Heb je een voorkeur voor een bepaalde kleurencombinatie? Vermeld dit bij opmerkingen in je bestelling en we bekijken wat we kunnen doen.

De vaasjes huur je en hier betaal je een waarborg van €2 per vaasje voor. Wanneer de vaasjes teruggebracht zijn storten we de waarborg binnen de 3 werkdagen terug op je rekening. Enkel ophaling mogelijk.

Bestellen

Bestellen doe je via marie@tgroenselveld.be. Contacteer ons voor uw bestelling of voor specifieke vragen, we proberen dagelijks de bestellingen te beantwoorden.

Last minute bloemen nodig? Neem contact op via +32 475 665 929 en kom te weten wat er mogelijk is.