DEELNEMEN

Word jij oogstaandeelhouder?

Heb je zin gekregen om je verse groenten, fruit en bloemen te komen oogsten op de boerderij? Er zijn verschillende formules mogelijk.

Formules 2023

Elk jaar is er een indexaanpassing

* Voor deelnemers met minder middelen kan de prijs verlaagd worden tot minimum €380 per volwassene. Spreiden van betaling is mogelijk.
** Kind vanaf 1-18 jaar: 18 euro x de leeftijd → Bijvoorbeeld 18 euro x 10 jaar = 180 euro/jaar
*** Combineer je één of meerdere groentenaandelen met een bloemenaandeel? Dan krijg je een bloemenbon t.w.v. 25 euro om cadeau te geven.

Door je bij de boerderij aan te sluiten, word je ook lid van het CSA-netwerk vzw.

Doe je mee?

Vul je gegevens vrijblijvend in via onderstaand inschrijvingsformulier en kom alle informatie te weten op een infomoment, er zijn nog enkele plaatsen.

Omdat we het maximum aantal deelnemers ongeveer bereikt hebben, zijn er geen officiële infomomenten in groep meer gepland.
Heb je interesse om deel uit te maken van de boerderij? Wij maken graag tijd voor jou op het veld en beantwoorden al jouw vragen op een afgesproken tijdstip.
Nadien kan je je definitief inschrijven voor het nieuwe oogstjaar dat start op 1 april 2023.

Bestel je graag één of meerdere bloemenbonnen? Ook dat kan via onderstaand formulier.    Je kan de bon afhalen na het maken van een afspraak via 0475/66.59.29 of info@tgroenselveld.be. Deze gegevens staan ook in de mail die je bij verzenden van dit formulier ontvangt.

    Gezinssamenstelling:

    (* verplicht in te vullen)