Deelnemen

Er zijn geen oogstaandelen van ‘t Groenselveld meer te verkrijgen voor het seizoen dat gestart is op 1 april 2021. Door het grote succes breiden we uit in seizoen 2022-2023. Wil je er dan graag bij zijn? Schrijf je dan nu reeds in op de interesse-lijst via het inschrijvingsformulier. Ik hou je nadien op de hoogte.

Infomoment: 11 december om 10u.

Als deelnemer zorg je voor een duurzame toekomst van de boerderij en krijg je een gemotiveerde boer die naast het zaaien, planten en verzorgen van de gewassen ook instaat voor:

  • de verzorging van de bodem;
  • de opmaak van het teeltplan en de bestelling van de zaden;
  • de boekhouding;
  • de nestgelegenheid voor nuttige insecten en vogels;
  • de wekelijkse mail waarin wordt weergegeven wat er die week op het bedrijf gebeurd is en wat er in de komende week te oogsten valt;
  • de organisatie van het jaarlijkse oogstfeest,

kortom, het hele bedrijf runt.

Door je bij ‘t Groenselveld aan te sluiten, word je ook lid van het CSA-netwerk vzw.

Groenten en fruit

‘t Groenselveld zijn 3de levensjaar is gestart op 1 april 2021 en loopt tot 31 maart 2022. Voor dit oogstjaar hebben we het aantal deelnemers bereikt.

Vanaf april 2022 start er een nieuw oogstjaar. Ben je er graag bij? Stuur dan een bericht via onderstaand formulier en we houden je op de hoogte.

Inschrijven doe je met het hele gezin en doe je voor 1 jaar.

Bloemen

‘t Blommeveld is gestart in de zomer van 2021 en bracht bij velen een glimlach op het gezicht. Zin om in de zomer van 2022 bloemen te komen oogsten? Dan kan je je nu reeds op de interesselijst plaatsen via onderstaand formulier.

Doe je mee?

Vul je gegevens vrijblijvend in via onderstaand inschrijvingsformulier en je wordt op de hoogte gehouden.
Je kan je definitief inschrijven na het bijwonen van een infomoment!

Gezinssamenstelling:

(* verplicht in te vullen)