Infomoment

Tijdens een infomoment kom je alles te weten over de werking van de boerderij en de oogstaandelen. Boer Pieter-Jan wacht jullie op aan de ingang van de boerderij om van daaruit een rondleiding te starten. Een infomoment duurt ongeveer een uur.

Op 1 april 2024 start er een nieuw oogstjaar. De inschrijvingen daarvan zijn ondertussen gestart. Meld je interesse via ons voorlopig inschrijvingsformulier dat je vindt bij deelnemen. We sturen een herinnering wanneer de infomomenten van start gaan en informeren jou indien we volzet zijn.

Na het volgen van een infomoment kan je definitief inschrijven:
zondag 3 maart om 11u
zaterdag 9 maart om 14u
zondag 17 maart om 11u

Het plukseizoen van ’t Blommeveld start terug in juni 2024. Meld nu reeds je interesse via ons voorlopig inschrijvingsformulier dat je vindt bij deelnemen, dit is geheel vrijblijvend.

Momenteel lopen de infomomenten voor ’t Groenselveld (zie hierboven), waarbij de werking van de boerderij, de groenten en ook de werking van ’t Blommeveld uitgelegd wordt. Kom gerust eens luisteren, inschrijven voor 2024 is na het volgen van zo’n infomoment mogelijk. Later in het seizoen komen er nog infomomenten die uitsluitend voor ’t Blommeveld gegeven worden.